HomeRubriekenArtikel
voetnoot

Stemming Beste Bibliothecaris van Nederland 2018 geopend

01-10-2018
Met ingang van vandaag is het mogelijk een stem uit te brengen op uw voorkeurskandidaat voor de titel Beste Bibliothecaris van Nederland 2018. Er kan gestemd worden tot en met 31 oktober.  
Genomineerd zijn dit jaar: Meike Boertjes, werkzaam bij de 
Noord Oost 
Genomineerden
Brabantse Bibliotheken (NOBB), Marjolein Hordijk van Bibliotheek Gelderland Zuid, en Jolanda Robben, werkzaam bij Biblionet Groningen en Bibliotheek Veendam.

Via een gefilmd en een geschreven portret kunt u nader kennismaken met de drie genomineerden.

Meike Boertjes: 'Bibliothecaris nieuwe stijl vol originele ideeën'. Voor de video, zie hier.
Marjolein Hordijk: 'Niets te gek om mensen te overtuigen van de kracht van de bieb'.. Voor de video, zie hier.
Jolanda Robben: 'Onvermoeibare ambassadeur van jeugdbibliotheek'. Voor de video, zie hier.

U kunt één stem uitbrengen op een van de drie genomineerden voor de verkiezing Beste Bibliothecaris van Nederland 2018.

De stemperiode voor de verkiezing van beste bibliothecaris gaat van start op 1 oktober en loopt tot en met 31 oktober. Via Bibliotheekblad.nl kan er in deze periode gestemd worden op een van de drie genomineerden. Wie er uiteindelijk wint, bepalen de stemmende lezers van Bibliotheekblad en de vakjury tezamen.

Bij aanvang van de stemperiode zullen de drie kandidaten op Bibliotheekblad.nl voorgesteld worden via geschreven portretten en door henzelf gemaakte filmpjes. In Bibliotheekblad nr. 7 (verschijning 7 september) is een uitgebreid interview met de drie genomineerden verschenen.

De winnaar wordt bekendgemaakt in de maand november. Meer informatie hierover volgt in een van de komende edities van Bibliotheekblad en op Bibliotheekblad.nl.
 
Stemmen kan op deze pagina.Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gastblog

De bibliotheek: een derde plek als tweede huis Dionne Dinkhuijsen

Met een kopje koffie en een krantje de dag beginnen in onze bibliotheek in Noordwijk. Voor vader en zoon is het vaste prik. Of neem het gepensioneerde echtpaar Jan en Riet. Een paar keer per week komen ze naar de Bibliotheek in Teylingen. Hij neemt de post en de administratieklussen mee en zij haar... Lees verder