HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Arthur Schellekens nieuwe directeur NVM
22-11-2019
Arthur Schellekens is door het Algemeen Bestuur van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) benoemd als directeur van het bureau. Hij start in januari 2020. Schellekens kondigde een week geleden zijn vertrek aan als directeur van de VOB.
Arthur Schellekens kondigde op 15 november aan per 31 december afscheid te nemen als directeur van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB).

Met ingang van januari 2020 start hij als de nieuwe directeur van de NVM. In een persbericht wijst de NVM op Schellekens' ervaring bij zowel commerciële partijen als in de non-profit.'Hij is bij meerdere brancheorganisaties werkzaam geweest, onder andere bij de woninginrichters, jeugdzorg en openbare bibliotheken,' aldus de NVM. 

Schellekens: 'Ik hou ervan om met ondernemers te praten en om hun wensen te vertalen naar acties voor de brancheorganisatie. Sámen met de leden wil ik bouwen aan een nog sterkere NVM. De NVM is een mooie brancheorganisatie waarvan de leden middenin de maatschappij staan. Of het nu gaat om woningen, kantoren of agrarisch vastgoed: alle Nederlanders hebben ermee te maken en de uitdagingen zijn enorm. Eén van die uitdagingen is de klimaatverandering en hoe we onze gebouwde omgeving toekomstbestendig maken. De leden van NVM spelen hierin een belangrijke rol.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie