HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Selfies campagne 'De bibliotheek maakt je rijker' op cover Bibliotheekblad
27-10-2016
In het kader van de campagne 'De bibliotheek maakt je rijker' roept de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) mensen op selfies in te zenden waarmee ze zichzelf vereeuwigen samen met een van de posters die sinds de start van de campagne in de openbare ruimte te vinden zijn. De meest originele inzending maakt kans op het cover van Bibliotheekblad 9 geplaatst te worden. 
De campagne 'De bibliotheek maakt je rijker' is op 24 oktober van start gegaan.'1800 abr'i's, mupi's metropanelen en CityCells zijn voorzien van onze posters en de hashtags #Vindingrijk #Kansrijk en #Belangrijk veroveren het internet.,' aldus de VOB.  
De openbare bibliotheken willen met de campagne aan Nederland duidelijk maken dat de bibliotheek de partner is in persoonlijke ontwikkeling voor elke Nederlander. 
 
In het kader van de campagne organiseert de VOB een selfiewedstrijd waarvoor mensen worden opgeroepen te laten zien hoe #Vindingrijk #Kansrijk of #Belangrijk men is. 'Maak een creatieve selfie met één van onze posters, tweet deze naar @VOBtweet en misschien sta jij binnenkort wel op de voorpagina van Bibliotheekblad!' aldus de VOB.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie