HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Essentials staakt activiteiten
13-02-2013
Uitgever Henk Verbooy van Essentials is vorige week overleden. Het is waarschijnlijk dat Essentials, dat zich al enige tijd financieel in zwaar weer bevindt, alle activiteiten zal staken.
Met het overlijden van Henk Verbooy zal er ook een einde komen aan alle activiteiten van Essentials, zo laat het bedrijf in een persbericht weten. Het ging al enige tijd financieel slecht met de uitgeverij, waardoor er geen andere optie overblijft dan per direct alle operationele activiteiten te staken, aldus het persbericht.

Essentials
is de uitgever van Intellectueel Kapitaal en Digitale Bibliotheek, twee vakbladen voor bibliothecarissen en informatieprofessionals. Daarnaast organiseerde Essentials, naast verschillende workshops, onder andere jaarlijks het binnen de branche gewaardeerde congres DB Update, dat dit jaar plaats zou vinden op 28 maart. De NVB, die in het kader van DB Update een partnerschap had met Essentials, laat weten dat NVB-leden die zich hebben aangemeld voor het congres of voor andere activiteiten van Essentials hierover nader worden bericht.

Henk Verbooy is op 11 februari jl in besloten kring gecremeerd.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie