HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
DURF! Meet-up ‘Bezinning’
Door Cubiss georganiseerde bijeenkomst rond het thema 'bezinning'.  
Cubiss stelt bij wijze van toelichting over de DURF! Meet-up: ' We hebben turbulente tijden achter de rug. En wellicht ook nog in het vooruitzicht. Maanden vol onzekerheid. Mogen we naar buiten? Mogen we naar kantoor? Mogen we naar het buitenland op vakantie? Onzekerheid die gepaard gaat met onrust en wellicht ook met stress. Een moment van bezinning is in deze turbulente tijd op zijn plaats. Tijdens deze Meet-up duiken we samen met gastsprekers dieper in het thema bezinning. (...) Gastsprekers nemen je mee in wat de effecten zijn van de turbulente tijden in relatie tot werken. Welke effecten zijn tijdelijk en welke effecten zijn van blijvende aard? Welke noodzakelijke veranderingen zijn er hierdoor nog nadrukkelijker aan het licht gekomen in relatie tot het werkzame leven? En uiteraard ook: hoe blijf je mentaal fit en vitaal in deze onrustige tijden?'
 
De Meet-up is zowel online als fysiek bij te wonen.

Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locate: Fysiek: Grotto in Tilburg. Ingang via de Warandelaan in Tilburg. Meer informatie volgt na aanmelding. Er worden voorzorgsmaatregelen in acht genomen om iedereen op veilige afstand de Meet-up te kunnen laten volgen. Als er ontwikkelingen zijn waardoor fysieke bijeenkomsten niet geadviseerd worden, wordt de Meet-up uiteraard compleet online verzorgd.
Online: Te volgen vanaf een plek naar keuze. Meer informatie en technische/praktische zaken volgen.
Kosten: De Meet-up is vrij toegankelijk voor deelnemers. Kosten worden vergoed vanuit het project Bieb Lab Brabant van Cubiss.

Het definitieve programma volgt binnenkort, aanmelden is al mogelijk.

Voor meer informatie en aanmelden, zie de website van Cubiss.