HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Masterclass Digitale Transformatie
Samen met TIAS School for Business and Society heeft Probiblio onder de titel Masterclass Digitale Transformatie een programma ontwikkeld dat vier dagen beslaat en tijdens welke de TIAS-experts de bezoekers helemaal bijbrengen op het gebied van relevante digitale trends en waarin bovendien de slag geslagen wordt naar de praktijk van de openbare bibliotheek.
Probiblio meldt over de masterclass: 'Je krijgt inzicht in de kansen en bedreigingen voor dienstverlening aan klanten en de eigen organisatie. Je bent bovendien in de mogelijkheid om, onder begeleiding van een Probiblio adviseur, direct met het geleerde aan de slag te gaan en resultaten op te leveren gedurende het leertraject. Bij deelname aan een of beide tracks ontvang je van TIAS een certificaat.' 
 
Er zijn verschillende tracks ( 'Inhoud' en 'Proces')  die ook te combineren zijn.

Aan de orde komen vragen als: Hoe toekomstbestending zijn we als organisatie? Zijn we wel klaar voor de digitale transformatie? Wat gaan we bieden aan cliënten en sponsors? Hoe organiseren en ontwikkelen we ons digitaal?

De eerste masterclass vindt plaats op 31 maart, de volgende drie zijn op 16 april, 26 mei en 11 juni. De bijeenkomst starten steeds om 09.00 uur en eindigen om 19.00 of 20.00 uur.
 
De Masterclass Digitale Transitie is ontwikkeld voor directeuren, managers Innovatie, managers Producten & diensten, managers Marketing, en marketeers werkzaam bij openbare bibliotheken. De masterclass heeft de meeste impact als van een organisatie twee medewerkers deelnemen. De kosten voor de trajecten zijn daarom per bibliotheek, met inschrijfmogelijkheid voor twee personen.
Er is plaats in de track 'Inhoud 'voor 15 bibliotheken (dus 30 deelnemers), waarvan maximaal 6 bibliotheken ook kunnen deelnemen aan de track 'Proces'.

De kosten van het traject zijn deels gesubsidieerd vanuit de projectsubsidies van provincies Noord- en Zuid-Holland. De eigen bijdrage is per bibliotheek (2 deelnemers), catering is inbegrepen.

Eigen bijdrage Noord-Hollandse bibliotheken:
Track inhoud
€ 799,-
Track inhoud + track proces
€ 1.299,-

Eigen bijdrage Zuid-Hollandse bibliotheken:
Track inhoud
€ 599,-
Track inhoud + track proces
€ 975,-

Deelnamekosten voor overige bibliotheekorganisaties:
Track inhoud
€ 1.999,-
Track inhoud + track proces
€ 3.325,-

BIJEENKOMST AFGELAST