HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Webinar ‘Dashboard Bibliotheekstatistiek’
Op 9 december organiseert de Koninklijke Bibliotheek (KB) een webinar over het dashboard ‘Bibliotheekstatistiek 2018’, waarin wordt uitgelegd hoe het dashboard gebruikt kan worden. 
De KB meldt over het online seminar:  'De belangrijkste bevindingen van de Gegevenslevering Wsob zijn gepresenteerd op Bibliotheekinzicht in het dossier ‘Bibliotheekstatistiek 2018’. In het interactieve dashboard ‘Bibliotheekstatistiek 2018’ kunt u zelf aan de slag. U kunt de data op landelijk niveau inzien, filteren per provincie of lokale bibliotheek en u heeft de mogelijkheid bibliotheken met elkaar te vergelijken. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op het dashboard. U krijgt praktische uitleg over het gebruik en leert hoe u inzichten uit het dashboard toe kunt passen. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen over het dashboard.'
 
Een webinar is een online seminar. Deelnemers kunnen op het werk of thuis inloggen en in een besloten omgeving live een presentatie volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via een chatfunctie vragen te stellen.

Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
Locatie: Online
 
Aanmelden kan via dit formulier.