HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Bijeenkomst 'Jong Talent: nieuwe generaties in de Bibliotheek'
Door het Jong Bibliotheek Netwerk (JBN):georganiseerde bijeenkomst over de werving en het behoud van jonge medewerkers,
Het JBN meldt over de bijeenkomst: 'Jonge medewerkers in de Bibliotheek zijn ontzettend waardevol. Maar hoe benut je hun kwaliteiten? En hoe kunnen verschillende generaties elkaar versterken? In januari hebben tijdens een Masterclass Jong Talent deelnemers van diverse leeftijden al kennis gemaakt met de verschillen tussen generaties – en met elkaar.
Vanwege het succes van deze sessie organiseert het Jong Bibliotheek Netwerk een vervolgsessie, waar we met elkaar de diepte in gaan. Je bent ook van harte welkom als je er in januari niet bij was. We brengen graag diverse medewerkers (functie en leeftijd) bij elkaar. Daarom nodigen we naast jonge medewerkers ook graag HR-medewerkers, leidinggevenden en directeuren uit.'
 
Tijdens de bijeenkomst zal onder leiding van Kim de Jong, eigenaar van Human Resourceful, gezamenlijk (max. 25 personen) ingegaan worden op de vraag hoe om te gaan met jongeren in de bibliotheeksector. Aan de orde komen vragen als: Welke initiatieven zijn al ontplooid voor het binden en boeien van jongeren? Is het thema bespreekbaar binnen jouw organisatie en handelt het MT/HR er ook al naar? En wat kan ieder individu doen om collega’s te inspireren?

Zie voor meer informatie de website van JBN.
 
Aanmelden kan tot 1 november door een mail te sturen naar  info@jongbibliotheeknetwerk.nl

Tijd: 09.30 - 13.00 uur
Locatie: Bibliotheek Eemhuis Amersfoort
Kosten: Gratis