HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Studiereis Frankfurter Buchmesse
Van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 oktober organiseert Rogues ook dit jaar weer een busreis naar de Frankfurter Buchmesse, de grootste boeken- en multimediabeurs ter wereld. Onderweg wordt onder andere ook Museum Insel Hombroich aangedaan. 
Gastland van de Frankfurter Buchmesse is dit jaar Noorwegen, vaderland van klassiekers als Henrik Ibsen en Knut Hamsun, maar ook van bestsellerauteurs Karl Ove Knausgård en Jo Nesbø.

Op de heenweg, op woensdag 16 oktober, staat een bezoek aan Museum Insel Hombroich op het programma, waarna de donderdag is gereserveerd voor de Frankfurter Buchmesse, de grootste boeken- en multimediabeurs ter wereld, waar uitgevers, literaire agenten, boekhandelaren, bibliothecarissen, illustratoren, kunstenaars, schrijvers en journalisten uit alle landen jaarlijks samenkomen om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van boeken en kunstproducties, onderwijsleermiddelen en electronic publishing. Op donderdag wordt op de terugreis een deel van het traject (tussen Bingen en Boppard) afgelegd in een pakketboot over de Rijn, zo meldt Rogues op zijn website
 
Voor het uitgebreide (voorlopige) reisprogramma, zie hier (pdf)

De kosten voor deelname aan deze reis bedragen € 620,00 ex BTW. Aanmelden kan via dit formulier.