HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Kennisdag M.O.V.E.!
Door Cubiss georganiseerde kennisdag onder het motto Motiveer, Onderneem, Vermaak & Ervaar, oftewel: M.O.V.E.!
Cubiss schrijft over de kennisdag: 'Zie de bibliotheek eens als een sportschool. Een plek waar je in beweging bent, zodat je mentaal fit blijft. Een plek waar je aan doelen werkt, waar je leert en elkaar ontmoet. Motivatie is daarbij onmisbaar. Want zonder motivatie belandt een sportschool-abonnement vaak ongebruikt in een la. De Cubiss Kennisdag brengt jou extra in beweging, zodat jij anderen dat duwtje in de rug kunt geven. Beweeg je mee?' 
 
Cubiss karakteriseert de bijeenkomst als 'een dag vol inspiratie, informatie en ontmoeting voor educatiespecialisten, leesconsulenten, mediacoaches en onderwijsprofessionals'. 'Kortom: we staan stil bij de vraag wat mensen in beweging brengt en hoe je hier als bibliotheek, vandaag en in de toekomst, op een slimme manier op in kunt spelen. Met inzichten uit de sociale psychologie, tips, tricks en meer,' aldus Cubiss.

Dagvoorzitter is Minchenu Maduro en de dag zal afgetrapt worden met een keynote speech over motivatie van ontwikkelingspsycholoog Steven Pont, waarna hoogleraar Neuropsychologie Jelle Jolles zal spreken over nieuwsgierigheid, lezen, ver-beelden en het brein.

In de middag verschillende sessies, onder andere over het motiveren van pubers, gamification en jongeren en motivatie.
 
Voor meer informatie en het volledige programma, zie de website van Cubiss.

Tijd: 10.00 - 16.30 uur
Locatie: Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1, 5038 TK Tilburg
Kosten: € 100,00 p.p. (incl. lunch & borrel, excl. BTW) voor Brabantse deelnemers.
€ 150,00 p.p. (incl. lunch & borrel, excl. BTW) voor overige deelnemers.