HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Webbieb Summer School 2018
Door Webbieb georganiseerde zesde editie van de jaarlijkse Summer School. Dit jaar als thema: 'Activiteitenbieb = Toekomstbieb!'
Tijdens de dag aandacht voor het opzetten van een Activiteitenbieb. Aan de orde komen vragen als: Hoe verander je de koers naar een Activiteitenbieb?
Hoe ontwikkel je een nieuwe programmering? Hoe vind je relevante thema’s en hoe haak je daar concreet op aan? Welke mensen in de bibliotheek én daarbuiten zet je daarvoor in? Hoe zet je de samenwerking op met lokale organisaties? Hoe doe je dit met weinig tot geen budget? Welke ervaringen zijn er op dit gebied? 
 
De Summer School is bedoeld voor medewerkers van bibliotheken en andere instellingen die betrokken zijn bij de totstandkoming en promotie van cultureel maatschappelijke en kunstzinnige programmering. Te denken valt aan programmamanagers, kwartiermakers, projectleiders, marketing- en PR-managers, event coördinatoren, managers publiekszaken e.d.
 
Op het programma onder andere lezingen van Dave Damen, initiatiefnemer van het succesvolle eLab in de Bibliotheek Rijn & Venen, Eef van Eerdewijk, cultureel ondernemer en werkzaam als programmamaker & project-coördinator van de Kennismakerij, proeftuin van Bibliotheek Midden Brabant, Rikkert Boonstra van NBD Biblion, die zal vertellen over #TrendingTopics.

Voor het volledige programma, zie de website van Webbieb.
 
Tijd: 09.15 - 16.45 uur
Locatie: Utrechts Centrum voor de Kunsten, Domplein Utrecht
Kosten: 345 euro excl. btw (Koffie, thee, fris, de lunch, versnaperingen tussendoor en de borrel na afloop zijn bij de kosten inbegrepen)

Inschrijven kan via dit formulier.