HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Landelijke medezeggenschapsdag bibliotheken
Door Stichting Bibliotheekwerk georganiseerde bijeenkomst over het belang van medewerkersparticipatie, een goede dialoog en de organisatie van participatie.

Wilt u als directeur, hr-medewerker, or- of pvt-lid weten welke vormen van medezeggenschap en medewerkersparticipatie er zijn binnen de bibliotheken? Wat is eigenlijk het verschil tussen deze twee begrippen en wanneer is welke vorm geschikt? Deze en andere vragen zullen aan bod komen tijdens de bijeenkomst.
 
Stichting Bibliotheekwerk meldt over de dag onder andere: 'Het wordt een interactieve dag met op het programma onder andere tips en trics van de deelnemers aan de masterclasses van afgelopen voorjaar. In de middag zijn er drie verschillende dialoogsessies waar u kennis maakt met praktijkvoorbeelden en ervaringen kunt uitwisselen.'

De landelijke medezeggenschapsdag bibliotheken is niet alleen voor medezeggenschapsleden, maar voor iedereen in de branche die medewerkersbetrokkenheid belangrijk vindt of ermee te maken heeft in zijn werk, aldus Stichting Bibliotheekwerk.
 
Aanmelden kan met dit formulier

Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Locatie: De Zilveren Vosch in Utrecht
Kosten: Gratis