HomeNieuwsAgendaItem
voetnoot
Bibliotheekplaza 2017
Jaarlijks door PorBiblio georganiseerd congres voor alle medewerkers van bibliotheken in Nederland waarbij ‘branchevreemde’ sprekers van ‘buiten naar binnen’ kijken.
Enkele thema’s die tijdens deze editie van Bibliotheekplaza aan bod zullen komen zijn: hospitality, positionering en de ontwikkeling van lange termijnstrategieën.

Enkele sprekers die reeds bekend zijn, zijn filosoof Bas Haring en Remco Claassen, door ProBiblio omschreven als ´een rebelse spreker, trainer en auteur´, die in zal gaan op vragen als: 'Welke bergen wil je ontwijken en waar zijn juist de grotten met schatten te vinden? Leidt de snelste weg wel naar de juiste plek? Hij vertelt ons WAT er WAAROM moet gebeuren en HOE dat WANNEER gaat lukken. Zijn verhaal draait om het bepalen van de juiste strategie.'
Verder zal ook spreken Hans Bassing. Hij stelt de vraag waarom kiest iemand nou juist voor jouw organisatie? 'Hans Bassing is van mening dat gedrag en houding van mensen hét verschil maken, naar klanten en naar collega’s,' aldus ProBiblio.

De bijeenkomst vindt plaats in het industriële rijksmonument van glas en staal, de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Tot 1 mei geldt een vroegboekkorting van 25 euro.

Voor meer informatie, zie de website van ProBiblio. Inschrijven kan via dit formulier.

Tijd: 10.00-16.30 uur
Locatie: Van Nelle Fabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam
Kosten: Deelnamekosten bibliotheken in Noord-Holland bedragen € 195,00. Deelnamekosten bibliotheken in Zuid-Holland bedragen € 175,00. Deelnamekosten voor overige bibliotheken en organisaties bedragen € 225,00.