HomeMediaItem
voetnoot
Bibliotheek Deventer. Genomineerd verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland 2019
Video Bibliotheek Deventer

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.


Reacties op deze foto/video (5)

femmie van efferink
1-3-2019 15:00
 Ik heb mijn stem op de Deventer bieb uitgebracht. Ik heb daar iets niet ingezet, wat ik wel op mijn hart heb, dus ik doe dat hier. Ik drink vaak met iemand koffie in de bieb en neem dan altijd iets te eten. Eigenlijk valt dat eten me altijd tegen; ik vind de broodjes niet lekker en dat vind ik jammer. Ik vind dat niet alleen, verschillende mensen met wie ik daar zat vonden het ook en vandaag besloten we om een volgend keer ergens anders te lunchen.
Jammer toch? 

 
Lesley
1-3-2019 20:36
 Ik werk al ruim een jaar in de bieb, dus ik ben niet echt objectief misschien ;) desondanks is het een fijne, mooie en vooral vriendelijke bibliotheek.
 
De bibliotheek Deventer is een echte ontmoetingsplek, met werknemers die hart voor de zaak hebben en oog voor de mensen die op bezoek komen. Je kunt er natuurlijk terecht om boeken te lenen, maar vooral het maatschappelijke aspect maakt dat mijn bibliotheek een heerlijke plek is. Veel activiteiten, voor jong en oud. Van voorlezen tot technische snufjes uitproberen, van hulp met de belastingaangifte tot een taalcafé. 
Marga Kraayenhagen
2-3-2019 16:23
een prachtige multi functionele bibliotheek, op een bijzonder plekje in het monumentale Deventer 
S.J. van Beeck Calkoen
5-3-2019 16:56
 Het feit  dat  Devente naast een  goede bibliotheek met filialen  ook de Atheneumbibliotheek in stand weet te houden. Een bibliotheek met zo'n historie en zoveel bijzondere en oude boeken..Dat maakt de bbliotheek in Decventer extra bijzonder.  Het nieuwe gbouw  met zijn faciliteiten in boekenstad  Deventer.  maakt  dit alles  uniek
Samir Maglajlic
13-3-2019 13:45
 Het hart van de stad, een plek waar alle mensen samenkomen om te leven, te ontmoeten en te leven. Bibliotheek Deventer is velerlei opzicht fantastich ! Gewoon  Beste  bibliotheek van Nederland 2019

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie