HomeMediaItem
voetnoot
Bibliotheek Vught. Genomineerd verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland 2019
Video Bibliotheek Vught

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.


Reacties op deze foto/video (6)

Vincent Elemans
1-3-2019 10:14
het beste bieb-initiatief in Nederland dat ik weet in ons land : Vught!!�� 
Jo van Dinther
1-3-2019 13:14
 De bibliotheek van Vught is hét voorbeeld hoe een bibliotheek in de toekomst moet werken én welke mogelijkheden benut kunnen worden m.b.t. locatie: ontmoetingscentrum van de lokale gemeenschap, gestoeld in een vertrouwde culturele, sociale omgeving met alle mogelijkheden van persoonlijke én gemeenschappelijke ontwikkeling door gebruik van traditionele en nieuwe  cultuurdragers als boeken, video/audioproducten, internet, cursussen, lezingen en cultuuruitingen in een setting van aantrekkelijke horecamogelijkheden. Kortom: het beste wat Nederland momenteel heeft!
Erik van Slooten
1-3-2019 16:40
Ja, die Bieb in Vught lijkt mij de beste van Nederland.
Tiny Nabbe
1-3-2019 19:02
 Prachtig
Käthy van Dam
7-3-2019 16:34
 Het voelt als thuiskomen. In 1976 kwamen we t.o. De Petrus wonen (en werken.)Trouwe kerkgangers: kinderen misdienaar en koorlid.
Na verhuizing en minder kerkbezoek vond ik het rampzalig in de krant te lezen dat de Petrus misschien afgebroken zou worden. Dat mocht toch niet gebeuren!!! Gelukkig zijn er rechtgeaarde Vughtenaren in de bres gesprongen. Zij hebben zodoende de Petrus gered. En met de invulling van de Bieb en alle andere deelnemers is er iets heel moois behouden.Dank daarvoor.

 
R. Verstraeten
1-4-2019 15:50
 Mooie, uitnodigende bibliotheek. Hier zoek je met genot een goed boek uit en begin je ook al snel wat te lezen in een van de lekkere stoelen

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie