HomeNieuwsAgenda
voetnoot

Agenda

29-3-2017

Studiemiddag 'Denkende romans'

Door de Noord Oost Brabantse Bibliotheken (NOBB) georganiseerde studiemiddag voor openbare bibliotheken en andere belangstellenden ter gelegenheid van het verschijnen van het boek ‘Denkende romans’ van dr. Jeroen Vanheste.

29-3-2017

Slotbijeenkomst Living Labs: 'Betere kansen voor werkzoekenden'

Door Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB), UWV WERKbedrijf en Stichting Lezen & Schrijven georganiseerde bijeenkomst ter afsluiting van het project Living Labs.

05-4-2017

Congres Lezen Centraal: 'Op verhaal komen'

Door Stichting Lezen georganiseerd jaarlijks congres over de laatste trends en ontwikkelingen in het denken over leesbevordering. Dit jaar met als motto 'Op verhaal komen. Over schrijven, lezen en verbeelden.'

18-4-2017

PleisterPlaatsOntmoeting 'Alles onder één dak: De bibliotheek als multifunctionele accommodatie''

Vierde zogeheten PleisterPlaatsOntmoeting in het kader van het zogeheten Route 2020-traject. Deze editie staat in het teken van de bibliotheek in multifunctionele accommodaties.

20-4-2017

Regiobijeenkomsten informatiebeveiliging en privacy

Eerste van vier door de Stichting Samenwerkende PSO's Nederland (SPN) Koninklijke Bibliotheek (KB) en Vereniging Openbare Bibliotheken (VOB) georganiseerde regiobijeenkomsten over informatiebeveiliging en privacy. Bedoeld voor directeuren en...

20-4-2017

Bijeenkomst 'Verder in samenspel'

Door Cubiss namens Stichting BibliotheekWerk georganiseerde bijeenkomst over vrijwilligers in de bibliotheekbranche.

24-4-2017

Staat van het Boek 2017

Jaarlijks door het Vlaamse BoekenOverleg georganiseerde symposium waar de balans opgemaakt wordt met betrekking tot ontwikkelingen in het boekenvak.

28-6-2017

Better Together conferentie

Door Dedicon georganiseerde conferentie met als thema: samen op weg naar toegankelijke informatie voor mensen die blind of slechtziend zijn.

Peiling

Nederlandse bibliotheken moeten zich actiever opstellen in het debat over kwesties als privacy en overheidssurveillance
Eens
Oneens
Amerikaanse bibliotheken lijken zichzelf van oudsher al meer dan Nederlandse bibliotheken te zien als hoeders van de democratische...
Lees meer en geef uw mening