HomeNieuwsAgenda
voetnoot

Agenda

06-9-2017

Internationale conferentie 'Brick by brick Extending the Literacy houses approach'

Mede door Cubiss georganiseerde internationale conferentie over Taalhuizen.

07-9-2017

Digitale Bootcamp: PleisterPlaatsOntmoeting over 'De Digitale Bibliotheek'

Tijdens deze zogeheten PleisterPlaatsOntmoeting aandacht voor aspecten van de 'digitale bibliotheek', met name voor het project Biblyo, contentstrategieën, Social CRM en de content van de KB.

28-9-2017

Bibliotheekplaza 2017

Jaarlijks door PorBiblio georganiseerd congres voor alle medewerkers van bibliotheken in Nederland waarbij ‘branchevreemde’ sprekers van ‘buiten naar binnen’ kijken.

09-10-2017

Demodag Brocade

Door Ciblis en Graficom georganiseerde bijeenkomst tijdens welke het door Ciblis ontwikkelde bibliotheeksysteem Brocade gedemonstreerd zal worden.

02-11-2017

Landelijke dag Basisvaardigheden

Door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in samenwerking met Cubiss in de Verkadefabriek in Den Bosch georganiseerde bijeenkomst over de basisvaardigheden van morgen.

07-11-2017

Masterclass co-creatie

Door de Koninklijke Bibliotheek (KB) georganiseerde (en mede door Cubiss ontwikkelde) tweedaagse masterclass die inzicht wil bieden in de uitgangspunten en technieken van co-creatie op basis van Design Thinking. De masterclass Co-creatie wordt...

Peiling

Een discussie over inzet van vrijwilligers wordt niet gevoerd, maar is wel nodig
Eens
Oneens
Jouke Bethlehem (Bibliotheken Noord Fryslân) merkt op dat er nauwelijks enige discussie gevoerd wordt over de inzet van...
Lees meer en geef uw mening